Патая e един от най-живописните градове в Тайланд, съчетаващ в себе си богатата бъдистка култура и модерната нощна забава. Подгответе се да бъдете заслепени от яркия нощен живот на Патая, докато разкрипочивка в тайланд патаяаме тайните светиини на този град.


Патая е известна по цял свят със своите пленителни плажове, аквапаркове, богатия културен живот и поразително разнообразие от пазари и търговски центрове. Но едпочивка в тайланд патаяа когато се понизи слънцето, градът наистина придобива своята уникална атмосфера. Нощна Патая е незабравим свят на оживени улици, пълни с музика, Exoticholiday.Bg танци и ненадминати изживявания.


В този пътеводител ще ви заведем през някои от последните потайни забавления на града, където ще поживеете едно зашеметяващо нощно приключение. От посещение на местния пазар след залез до запознанство с вълшебната атмосфера на различни язовири и събития, Патая предлага нещо за всеки вкус.


Подгответе се за незабравима нощ в Патая и погледнете града през различна перспектива. Изпитайте чара на Патая в цялата му нощна слава!
turumba.ru

Go Back

Post a Comment
Created using the new Bravenet Siteblocks builder. (Report Abuse)